lördag 22 januari 2011

Asiatisk touch på kycklingen

Woka lite kyckling och pytsa i lite grönsaker går fortare än att göra trist vardagsmat,och vi vägrar hamna i falukorvsträsket så här kommer en lätt och god rätt för den late! För en gångs skull är det en maträtt utan grädde...

Kycklingfileer
Färska klyftade champinjoner
1 paprika
1 dm strimlad purjolök
Wokgrönsaker
1/2-1 chili
1 vitlöksklyfta
1 rågad tsk röd currypasta
1 burk kokosmjölk
1 tärning hönsbuljong
1 tsk dijonsenap
ev lite salt

Woka strimlad kycklingfile i het panna,tillsätt grönsakerna inklusive den strimlade chilin. Häll över kokosmjölken och ta i curry,senap och buljongtärningen. Låt puttra på svagare värme,smaka av. Serveras med bulgur,ris,nudlar eller vad man gillar. Rätten får lite sting,och doftar lika ljuvligt som den smakar.


Rätten serveras med bulgur på bilden,smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar