torsdag 22 mars 2012

Bosses burgare på Webern!

Ibland behöver man lite matinspiration,så det här receptet är inspirerat av en mästerkock i norr! Tants minne är inte vad det varit så eventuella justeringar av originalreceptet kan ha gjorts,men bättre burgare går inte att få. Så här i vårsolens sken blir man lite grillsugen igen...

500 g blandfärs (går ypperligt med älg och vildsvin i kombo)
2 rivna rödlökar
2 pressade vitlöksklyftor
rejäla skvättar tabasco
salt,peppar

Grillolja penslas på under grillningen (chili eller vitlök)


Forma rejäla burgare av smeten,de ska ju mätta fullvuxet folk!

 Serveras med hemlagade klyftpotatis. I normala fall äts de med Max hamburgerbröd,men ibland lämnar Konsum mycket åt fantasin så det blev vanliga hamburgerbröd denna gång...men mättande är de i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar